La festa del Fitnes

La Festa del Fitnes ja és aquí

Una vegada més, la Festa del Fitnes arriba amb la proposta d’oferir a la ciutadania una classe de condicionament físic al carrer, oberta a persones de qualsevol edat, i també a les persones amb discapacitat.

Així, el proper 20 de setembre, novament en el marc de les Festes de la Mercè, un centenar de centres esportius, públics i privats, uniran forces per impartir, mitjançant un grup de monitors, coreografies al ritme de la música. L'activitat serà a l’avinguda de la Reina Maria Cristina a partir de les 10.30 hores.

L’objectiu d’aquesta trobada és promoure l’esport entre la ciutadania, en un matí en què una classe de fitnes es convertirà en el mitjà de diversió ideal i una bona ocasió per fer salut.

L’activitat és gratuïta i oberta a tothom que hi vulgui participar. No obstant això, cal inscriure-s'hi prèviament.

Data: 20 de setembre

Horari: 10.30 hores

Lloc: avinguda de la Reina Maria Cristina

Duració de la sessió: 45 minuts

Inscripcions

Si voleu participar en el gran matí esportiu de la Festa del Fitnes és necessari inscriure-s'hi prèviament.

La inscripció és gratuïta i oberta a persones de totes les edats. Per participar-hi no cal tenir una gran forma física, però sí que cal tenir en compte que la classe magistral és de 45 minuts i consta principalment d'exercicis cardiovasculars.

¡NO PERDEU L’OPORTUNITAT DE FORMAR-NE PARTINSCRIVIU-VOS-HI ARA!

Prepara't per a la gran classe col·lectiva, assaja les coreografies!

Totes les notícies de la Festa del Fitnes 2015

11/08/2015 | Una festa accesible

La Festa del Fitnes vol ser un esdeveniment obert també a la participació de ciutadans i ciutadanes amb discapacitat.

Es per aquest motiu que es vetllarà per donar una resposta organitzativa adient a les necessitats i a les demandes del col•lectiu de persones usuàries de cadira de rodes per tal de facilitar-los l'accés a l’esdeveniment.

Veure mes

12/08/2015 | Subscripció El Periódico

Reservar-se ja una plaça per la Festa del Fitnes té un gran avantatge. I és que El Periódico, mitjà oficial de l’esdeveniment, regala la subscripció a la seva edició impresa durant tot un mes a les primeres 500 persones que s’inscriguin a la Festa.

Les inscripcions son gratuïtes però obligatòries, per poder participar a la gran classe col•lectiva de fitnes i obtenir com a obsequi la samarreta tècnica.

Veure mes

02/09/2015 | L’Institut Guttman

Per tal de fer la festa més inclusiva, per tant, accessible a les persones amb discapacitat, l’organització compta amb la col•laboració de l’Institut Guttman.

Aquesta entitat assessorarà als monitors per la creació de coreografies amb un disseny universal que puguin fer aquelles persones amb cadira de rodes.

Veure mes

Totes les imatges de la Festa del Fitnes 2015